CSAPATUNK2018-10-16T07:14:02+00:00

CSAPATUNK

AZ fogászat, Dr. Sárvári Anna

Dr. Sárvári Anna – fogorvos

Diplomámat 2005-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Ezt követően három évig dolgoztam Dunakeszin, egy OEP által finanszírozott fogszabályozó rendelőben, ahol rutint szerezhettem a mindennapos és bonyolult esetek megoldásában is. Oktatóm magas szintű tudásának köszönhetően lehetőségem nyílt a legmodernebb technikák és anyagok alkalmazásának megismerésére, melyeket folyamatosan továbbfejlesztve azóta is használok.

Ezzel párhuzamosan egy belvárosi magánrendelőben általános fogászattal foglalkozva, lehetőségem volt tapasztalatot szerezni egyéb fogászati területeken is, pl.: protetika (fix és kivehető, valamint kombinált fogpótlások készítése), a konzerváló fogászat (gyökérkezelés, esztétikus tömések, inlayek készítése) és az esztétikai fogászat (fogfehérítés, kerámia héjak, cirkónium-oxid koronák, hidak).
2008-ban fogszabályozási szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. Célom a fájdalommentes ellátás biztosításán túl a lelkiismeretes, precíz munkavégzés. Munkám során törekszem a teljes körű tájékoztatásra, barátságos légkör kialakítására és nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre is.

Rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi szakmai kurzusokon. A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Orthodontus Társaság tagja vagyok.

Angol, görög és olasz nyelven beszélek.

AZ fogászat, Dr. Sárvári Zoltán

Dr. Sárvári Zoltán – fogorvos

Orvos családban nőttem fel és már gyermekkoromban is egyértelmű volt számomra, hogy ezt a hivatást fogom felnőttként választani.
Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Tudoményegyetem fogorvos karán szereztem 2007-ben.

Fő szakterületem a fogmegtartó kezelések, azon belül is különösen az endodoncia, ami a napjaink egyik leggyorsabban fejlődő fogászati tudománya, mely a gyökérkezelendő fogak legmodernebb eljárásokkal való megmentésével foglalkozik. Emellett a különböző fogpótlásokat (fix, kivehető és implantátumra készült) és szájsebészeti beavatkozásokat is végzek. Naprakész tudással rendelkező fogorvos-generáció képviselőjeként rendszeresen részt veszek Magyarországon és külföldön megrendezett továbbképzéseken, szakmai kurzusokon. A Magyar Orvosi Kamara tagja vagyok.

Szakmai továbbképzések:

2011
Esztétikus restaurációs technikák front és moláris régióban
Vállas preparálás és lenyomatvételi technikák
Esztétikus Inlay, Onlay preparálása és indikációs területük.

2012
Direkt héj készítés – a színelmélettől a felszíni morfológián át az esztétikai tervezésig
Implantátumra készülő fix és kivehető pótlások
Gépi gyökércsatorna tágítók alkalmazása, középpontban a VDW reciprok rendszerével

2013
Üvegszálas csapok alkalmazása. szakmai szempontjai

2015
Master of oral implantology, Münster

Célom a páciensek hatékony, gyors és precíz ellátása. Kiemelten fontosnak tartom, hogy olyan megoldást kínáljak, amely hosszútávon nyújt mind esztétikai mind funkcionális szempontból tökéletes megoldást. Hiszem, hogy a fogorvos-páciens jó kapcsolata a fájdalommentes kezelésen alapul.

Angol nyelven beszélek.

AZ fogászat, Kovács Krisztina

Kovács Krisztina

Vezető asszisztens, klinikai fogászati higiénikus szakasszisztens

Krisztina több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Kiemelt szerepe van a rendelő a nyugodt és barátságos légkörének kialakításában. Pácienseink magabiztossága és mosolygós természetéért kedvelik, amellyel képes elillantani a kezelésekre -ok nélkül- idegesen érkezők félelmét.

AZ fogászat, Vass Rita

Vass Rita

Klinikai fogászati higiénikus, szakasszisztens

Rita pontossága, precizitása és gyorsasága által hamar megtalálja a közös nevezőt pácienseinkkel. Életvidám kisugárzása betölti a rendelőnket.

Kérjen időpontot

Vendégeink kényelme érdekében minden esetben törekszünk a gyors időpontegyeztetésre.
Alapesetben a várakozási idő nagyságrendileg 1 héttel kalkulálható.
Akut fájdalom esetén akár azonnali kezelésre is megoldást találunk.